Výborný start do jarní části! Podbradec v deseti hráčích dokázal v Libkovicích vybojovat výhru 1:6!

Libkovice/ Výborný start do jarní části! Po vítězství z generálky minulou neděli naši fotbalisté na výhru navázali i dnes v prvním jarním mistrovském utkání! Ač náš celek zajížděl na půdu posledních Libkovic, předzápasová situace našemu týmu srážela šanci na plný bodový zisk. Podbradští totiž k utkání nastoupili pouze v 10 hráčích. Bohužel se nám v úvodu jarní části nevyhla zranění a navíc jsme měli dva vykartované hráče z podzimní části. 

 

... k samotnému utkání ...

Úvodní minuty přinesly výborný vstup našeho týmu do utkání. Naši fotbalisté se snažili o rychlé otevření skore, což se bohužel nedařilo... Ve velké šanci se ocitl Holub, který po přihrávce od Šestáka unikl po levé straně, následně si balon navedl do vápna, avšak jeho střela skončila za kabinou domácích Libkovic. Do šancí se dostávali i další fotbalisté, domácí ale dokázali šance na poslední chvíli zastavit. Ve dvacáté minutě poprvé sudí ukázal Filipu Tajčovi. Ve dvacáté minutě však Kuba Vondráček vstřelil úvodní branku !!! 0:1 !!! Po geniální přihrávce od Škobise unikl "Gorila" obráncům a sám proti golmanovi chladnokrevně proměnil! Ve 33. minutě jsme se radovali podruhé - A zase ten Škobis ! ... 0:2!! Další výborný balon od tohoto záložníka za obranu našel hned dva naše hráče Richtra a Holuba. Druhý jmenovaný si obchodil golmana a do prázdné branky uklidil na rozdíl dvou branek. Ve 38. minutě s autor dvou asistencí ( v zápase celkově pěti!) prosadil sám! Po výborně načasované přihrávce převzal balon a sám proti brankáří navýšil vedení 0:3 !! 42. minuta utkání a sudí nařizuje pokutový kop po jasném faulu na Vondráčka! Exekutorem penalty je Vašek Holub, který proměňuje! 0:4 !!!!

 

60. minuta utkání ! Famóózní zákrok našeho golmana ! Ač Jirka Ryska neměl v zápase tolik práce, tak zákrok, který vytáhnul proti domácímu záložníkovi byl výborný ... tvrdou střelu mířenou do šibenice reflexně vyboxoval na rohový kop! .. V 65. minutě rozhodčí nařídil nesmyslnou penaltu pro domácí po údajném faulu kapitána Šestáka... Domácí penaltu proměnili 1:4 !!! O dvě minuty později ale slaví HATTRICK Vašek Holub... nakrátko rozehraný rohový kop se Škobisem ... Holub si obešel domácího obránce a tvrdou střelou z úhlu prostřelil golmana Libkovic! 1:5 !!! Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale do výraznější šance se díky naší výborné obraně vedené Minaříkem nedostávali! Naopak náš tým měl řadu dalších šancí. Například šance talentovaného Filipa Tajče, jehož přímé kopy byly pro domácí velmi nebezpečné. Do řady šancí se také dostal náš křídelní hráč Pavel Šulc, bohužel mu v koncovce vždy chybělo trochu štěstíčka. V 89. minutě ale přišla ještě jedna branka !!! Po odrazu z velkého vápna se do balonu opřel Filip Tajč, jehož rána by asi šla do brány, ale tuto střelu ještě vylepšil náš trenér-útočník Pepa Richtr, který balon tečoval a tvrdou střelou ji přizvedl do levé šibenice branky !!!! Trenér tak krásnou brankou završil výborný match s konečným výsledkem 1:6 !!!!

 

Výborný zápas !!! O každém hráči by se dnes dalo psát, jakou kvalitu předvedl, ale myslím, že hlavní je, že naši hráči i v deseti celých 90. minut dokázali týmovou hrou předvést skvělý výkon s konečným výsledkem 1:6  !!!

 

 

Sokol LIbkovice - TJ Podbradec 1:6 (0:4)

Branky: 33´, 43´(pen.), 67´ Holub Václav, 24´Vondráček Jakub, 38´Škobis Michal, 89´Richtr Josef

Sestava: Ryska Jiří - Tajč Filip, Minařík Petr, Podaný Václav, Šesták Ladislav (C) - Šulc Pavel, Holub Václav, Škobis Michal, Vondráček Jakub - Richtr Josef

 

Hráči obou týmů nastupují na hrací plochu...