Utkání plné šancí skončilo remízou 1:1 !!!

Podbradec/ Ve druhém kole naši fotbalisté přivítali opět na domácí půdě AFK Přestavlky. Za mírného favorita mohli být povážování hosté, kteří v úvodním kole remizovali s rezervou Budyně. Ovšem naši fotbalisté svou bojovností roli mírného favorita vyvrátili a poprvé po svém znovuzrození tak bodovali, když za remízu brali bod. Utkání přihlížela opět výborná divácká kulisa, všechny sektory byly vyprodány. Navíc se dnes představila nová posila a to brankář Kelich, který přišel na hostování z Račiněvsi.

 

TJ Podbradec - AFK Přestavlky 1:1 (1:1)

Sestava: Kelich - Šrámek, Šesták, Podaný, Stuchlý (45´Richtr)- Toman, Šanda, Minařík, Svoboda - Šrámek, Ryska

 

Rozbor utkání

1. minuta - Výkop byl stanoven na 17:00 hod. a i v tento čas utkání začíná ...

9. minuta - Vašek Podaný vstřelil velice pěknou branku ... bohužel pro náš tým poslal ale míč za záda našeho golmana Kelicha a je z toho nešťastný vlastenec.

29. minuta - První velká šance TJP !!! Minařík se prokličkoval ve středu hřiště, následně přihrál na Šandu a ten jen těsně povedenou střelou minul branku hostí.

43. minuta - A je vyrovnáno !!!!!! Balon mířený za obranu našel v souboji hrájícího obránce hostí s Honzou Tomanem a právě jeden z těhto hráčů poslal balon do branky. Za střelce byl označen Honza Toman, který tak vsítil svou premierovou branku v sezoně 2012/2013 !!!

45. minuta - Sudí nenastavil žádnou minutu, takže poločas končí po 45. minutách 1:1 !!!

46. minuta - Náš tým střídá !!! Ze hřiště odchází Stuchlý a nahrazuje ho Richtr, jenž se vysune na hrot !!!

57. minuta - Šestákovi dneska přímé kopy jdou ! Už v prvním poločase zajimavě kroutil z přímého kopu střelu do branky, tentokráte to vypadalo ještě slibněji. Bohužel ale jeho střela šla jen těsně nad.

63. minuta - Štěstí teď stálo při nás !!! Z přímého kopu trefují hráči AFK TYČ !!!

68. minuta - Sudí nařizuje penaltu pro AFK !!! Záložník hostí nafilmoval ve vápně pád a sudí mu to náramně zbaštil. Za protesty uviděl následně Minařík žlutou kartu

69. minuta - Hosté naříženou penaltu neproměňují !!! Přeci jen existuje spravedlnost ... neprávem naříženou penaltu exekutor hostí napálil pouze do břevna !!!

76. minuta - A mohli jsme jít do vedení !!! Šrámek výborně unikl po pravé straně, prošel do vápna a jako na zlatém podnose předložil Tomanovi, ten si však druhý zásah v utkání nepřipsal, jeho střela šla nad !!!

90. minuta - Konec utkání !!! Máme první bod v sezoně za remízu 1:1 !!!!

 

Naši borci vybojovali první bod po znovuzrození za plichtu 1:1 !!! V příštím kole zajíždíme poprvé ven ... a to na půdu Vrbice/Vetlá !!!

 

Na Podbradci po znovuzrození je veliký zájem o fotbal !!! V prvních dvou domácích utkáních
bylo vždy úplně zaplněno !!!