ŠOK PRO FANOUŠKY !!! TJP není v žádné ze skupin pro nadcházející ročník !!!

Kdo by to byl řekl, že odchod prezidenta klubu Vlasty Martiše z funkce a odchod pana Matoucha bude znamenat pro fotbal v Podbradci takovouhle pohromu !!!

Pravda ... někteří čekali, že klub už nebude co býval, ale že nebude přihlášen v žádné ze skupin čtvrtých tříd asi nikdo nečekal !!! Podle námi zjištěných informací od Martiše získal klub současný hráč TJP Václav Kejř, ten má být právě tím, kdo nepříhlásil Podbradec do soutěžního ročníku 2011/2012 a odsoudil tak klub k zániku.

 

ZMAR ! Fanoušci TJP zřejmě přijdou o nedělní zábavu

 

Co se bude dít dále teď nikdo pořádně neví. Pokusíme se průběžně zjišťovat informace. Spekuluje se o tom, že by ještě nemuselo být vše ztraceno, ale z 90% se dá říci, že Podbradec v sezoně 2011/2012 startovat nebude a stane se tak poprvé od roku 1971, kdy byl fotbalový oddíl založen.

Nyní si můžeme pokládat spoustu otázek. Proč Kejř nepřihlásil Podbradec k dalšímu soutěžnímu ročníku ? Bude se na Podbradci ještě někdy hrát fotbal ? Co se stane s fotbalovým chránem v ďolíčku, když se tam rok nebude hrát ?

 

Na všechny tyto otázky se pokusíme prostřednictvím webu odpovědět ... jedno je ale jasné - pokud TJP nebude letos hrát, těžko se dá tento tradiční účastník čtvrté třídy dohromady za rok .... VĚŘME ALE V NADĚJI !!!!

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek