Podbradec definitivně pohřben !!!

Smutně se začíná psát tento článek. Informace okolo klubu byly v poslední době příznivé. Antonín Brožovský se rozhodl klub zachránit a zajišťoval tak hráčskou základnu + další věci spojené s možností působit v elitní čtvrté třídě. Legenda a prezident klubu Vlasta Martiš dokonce hovořil o tom, že sehnal novou správkyni dresů a také sponzorský dar. Hráčů bylo dost, ale i přesto Podbradec se svou fotbalovou činností končí.

Současné vedení TJP v čele s Václavem Kejřem chtělo TJP nasadit do 4. třídy skupiny C, kde jako každý rok tento klub působil. Bohužel žádosti nebylo vyhověno a byla nabídnuta účast ve 4. třídě, skupině B. To by pro TJP ale znamenalo velkou finanční zátěž, jelikož se jedná o skupinu, kde bychom musel dojíždět až na samotný okraj okresu.

Se slzami v očích některých fanoušků tak zaniká jeden z velmi dobrých fotbalových týmů a také mizí z fotbalové mapy jedno krásné hřiště, kterému jsme přezdívali stejně jako fanoušci Bohemky "Ďolíček". Stejně jako fanoušky Bohemky nás potkal podobný osud. Náš klub také zanikl a věřme, že se podaří jeho obnova stejně tak jako chlapcům od Botiče.

Smutné, ale je to tak. Kresba fanoušků Bohemians ještě v roce, kdy Bohemka zanikla.
Teď se na tento seznam můžeme přidat i my. Věřme, že se ale podaří to, co se
stalo skutečností u Dukly a Bohemky a to - ZNOVUZROZENÍ !

 

 

Tehdejší pohřeb klubu fanoušků Bohemians. Teď můžeme pohřeb udělat i my :-(

 

 

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek