Memoriál ovládly Libínky! TJP skončilo třetí !

Podbradec/ V sobotu 19.7.2014 proběhl na hřišti v Ďolíčku 2. ročník Memoriálu Vlastimila Martiše, tedy turnaj za našeho bývalého prezidenta, hráče, velkého srdcaře klubu. Turnaj provázelo tropické počasí, které si vychutnaly tyto čtyři týmy:

  • TJ PODBRADEC - pořadatel
  • MARTIŠ TÝM - výběr bratří Martišů
  • FK ČERNOCHOV - loňský vítěz
  • SOKOL LIBÍNKY - nováček turnaje

SESTAVA TJ PODBRADEC - Podaný Václav, Šesták Ladislav, Minařík Petr, Kříž Jakub, Průcha Jiří, Škobis Michal (C), Holub Václav, Šulc Pavel, Tajč Filip, Vondráček Jakub, Vajc Václav, Jáchymstál Petr, Krnáč Marcel, Fousek Kamil

 

Turnaj byl slavnostně zahájen za účasti paní Jitky Martišové s rodinou, starosty obce Mšené-lázně Ing. Josefa Bíži v 10:00 hod. V 10:10 hod. byl na programu první zápas, ve kterém se utkal domácí TJ Podbradec proti Martiš Týmu.  

Do finále se prokousalo zkušenější mužstvo Martiš Tým. Výhrou 4:1 se dle výsledku hladce dostali do boje o vítězství v turnaji. Náš celek bohužel pohořel na spoustě šancí, které si vypracoval. Jedinou branku vsítil Míša Škobis z penalty po faulu na Kamila Fouska.

Petr Minařík opět nastoupil na pozici stopera, kde odvedl velmi dobrý výkon..

Dva naši zkušení hráči tentokrát nastoupili proti sobě. Šťastnější byl Izera, Fousek vybojoval penaltu pro TJP..

Vašek Holub často střílel, golman Martiš mu ale všechny pokusy vychytal...

Autor hattricku z utkání s dorostem Kuba Vondráček se tentokrát neprosadil...

Michal Škobis tentokrát navlékl kapitánskou pásku. Na hřišti opět patřil k nejlepším, jeden gól dal, na tři z rohových kopů výborně odcentroval...

Láďa Šesták se v závěru vysunul dopředu, ale ani on nedokázal nepříznivý výsledek odvrátit...

 

Ve druhém utkání proti sobě nastoupili týmy Sokol Líbínky X FK Černochov. Libínky si vybudovaly luxusní náskok 3:0. Černochovský Jilma ale utkání dvěma góly zdramatizoval. Závěrečný tlak, ale Černochovu už branku nepřinesl a tak výběr z Lounska podlehl 2:3 a stal se naším soupeřem o třetí místo. 

Autor dvou Černochovských gólů Jilma...

 

ZÁPAS O 3. MÍSTO MEZI TJ PODBRADEC A FK ČERNOCHOV

V zápase o třetí místo šlo do vedení naše mužstvo! Po rohovém kopu Škobise se na zadní tyči ocitl Vašek Holub, který hlavou zavěsil na 1:0 pro TJP ! Černochov bohužel ještě do poločasu vyrovnal. Na začátku druhého poločasu Černochov otočil utkání na 2:1. Náš tým zhruba deset minut před koncem dokázal týmovým výkonem vyrovnat. Opět u toho byl Škobis, který výborně zahraným rohovým kopem našel náš velký talent Vaška Vajce... ten se z nějakých 6 metrů dokázal protlačit k zakončení na 2:2 ! Náš tým po vyrovnání chtěl zápas vyhrát, což bylo vidět na zvýšené aktivitě z naší strany. Z našeho tlaku pramenil asi 4 minuty před koncem další rohový kop, který zahrával Škobis. Ve vápně našel opět náš mladý talent Vaška Vajce, který tentokrát hlavou umístil k tyči na 3:2 !!! Podbradec výsledek udržel a radoval se tak ze třetího místa !!!! TJP ♥

Vašek Vajc prožil výborný zápas..jeho dvě branky zařídily vítězství a Vašek se stal nejlepším střelcem našeho týmu!!!!

Škobis, Holub = trasa prvního gólu...

Pavel Šulc rozdával balony na své spoluhráče, gólově se prosadit tentokrát nedokázal..

 

FINÁLE - ZÁPAS MARTIŠ TÝM X SOKOL LIBÍNKY

Ve finále Martiš Tým inkasoval dva rychlé góly. Poté však měli hráči MT celou řadu šancí, u kterých vždy chybělo jen kousek štěstíčka v koncovce. Pět minut před koncem poločasu dokázal snížil Vašek Kejř na 1:2. Ve druhé části už však MT na Libínky nestačil a utkání skončilo 2:5.

 

 

KONEČNÉ UMÍSTĚNÍ

1. SOKOL LIBÍNKY

2. MARTIŠ TÝM

3. TJ PODBRADEC

4. FK ČERNOCHOV

 

BRANKÁŘ TURNAJE: PODANÝ VÁCLAV - TJ PODBRADEC

HRÁČ TURNAJE: KEJŘ VÁCLAV - MARTIŠ TÝM

STŘELEC TURNAJE: LIBERTIN - SOKOL LIBÍNKY

 

 

!!!! DĚKUJEME ORGANIZÁTORŮM, HRÁČŮM, FANOUŠKŮM, ROZHODČÍM ZA VÝBORNÝ PRŮBĚH TURNAJE A TĚŠÍME SE NA DALŠÍ ROČNÍK !!!